Selecteer uw taal

Dé shutterspecialist van de Benelux - All Inclusive aanbieding zonder extra kosten !

Over het bedrijf

Rechtstreeks van de fabrikant

Wij leveren rechtstreeks van de fabrikant, hierdoor is er verder geen tussenpersoon en bespaart u aanzienlijk.
Wij innoveren uiteraard continue de produkten en onze shutters zijn niet alleen duurzaam, FSC-gecertificeerd maar ook helemaal trendy. Wij begrijpen heel goed dat het aanbod in shutters heel groot en divers is. Met alle respect voor onze concurrenten echter blijkt bij hen dat men bij de vierkante meter prijs nog veel extra kosten moet tellen. Bijvoorbeeld: opmeet, installatie en leveringskosten.  In eerste instantie lijken dan elders de shutters goedkoop maar heeft u geen produkt voor u op maat gemaakt en bent u achteraf toch vele malen duurder uit.

Onze filosofie is het leveren van een kwalitatief hoogstaand produkt met een perfect passende en volledige service. Zo is het voor u van het begin af aan een duidelijke zaak!

Waar we leveren

Nederland en Belgie

Wij leveren over de hele Benelux, thuis of bij uw bedrijf, waar dan ook zonder extra kosten hiervoor aan u door te berekenen.
Onze collega’s komen met alle prachtige shutter opties naar U toe. Zij hebben alle materialen bij zich om U een perfect idee te geven, samen met u de mogelijkheden te bespreken om zo de keuze voor u zo eenvoudig mogelijk te maken. Of dit nu klassiek of mooi strak en modern is. We beseffen heel goed dat het kiezen van de juiste raamdecoratie, binnen zonnewering, niet altijd eenvoudig is. Wij zullen meer dan onze uiterste best doen om u zo zorgvuldig mogelijk en vakkundig te adviseren.

Tevens kunnen wij ons sinds kort onszelf ook vol trots leverancier noemen van een zeer exclusieve collectie houten jaloezieen die perfect aansluiten bij onze shutters en heel goed onderling te combineren zijn.

 

doe het zelf raambekleding

Shutters en buiten luiken van Shutters Direct  -  Roosendaal,  The Netherlands.  Shutters Direct  Belgie -  2012 -    Site map    -  Home Page