Selecteer uw taal

Dé shutterspecialist van de Benelux - All Inclusive aanbieding zonder extra kosten !

Houten Jaloezieen
Vanuit voorraad voor U opmaat gemaakt

Met trots presenteert Shutters Direct u een de nieuwe lijn houten jaloezieën.  Deze kunt u absoluut niet vergelijken met de traditionele jaloezieën of een imitatie hiervan. Ze zijn ontworpen om uw woning compleet te maken, u heeft totale controle over de lichtinval uitgevoerd in echt hout is dit dan ook een sieraad voor uw woning.

Of u nu kiest voor de robuuste basswood uitvoering of de phoenix houten uitvoering, beide geven een prachtige sfeer. De keuze is aan u – de kwaliteit is gelijk.

Meten en monteren

Al onze jaloezieën zijn eenvoudig zelf op te meten en te monteren. Hier hoef je absoluut geen vakman voor te zijn. Volg simpelweg stap voor stap onze meet en montage instructies en in een handomdraai is uw woning gerestyled. Heeft u zelf niet de tijd dan kunnen wij uiteraard tegen een geringe meerprijs één van onze vakmensen bij u langs sturen. Zij zullen u adviseren, het voor u opmeten en voor u monteren. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.


Onze houten jaloezieën  -  voor een handelsprijs

Basswood  - Cut to fit


Deze jaloezieën worden exact op de gewenste maat gemaakt. Uitgevoerd in het robuuste basswood met een soepel optrekmechanisme met een schitterend uitgevoerde sierlijst voor de bovenbak.

 


Deze jaloezie welke ook geschikt is voor de badkamer  onderscheidt zich van alle andere jaloezieën en u zult deze kwaliteit in geen 1  winkel vinden voor deze prijs.

 120 Euro p/m2
-  een topproduct voor een handelsprijsKleurstalen

 

De kleuren  op het scherm geven een zo goed mogelijk beeld van de werkelijkheid.

 

Voor een nog betere beleving van onze kleuren kunt u ons contact formulier gebruiken om geheel vrijblijvend een kleurstaal te ontvangen.

 

Handelsprijzen -  120  Euro per m2 incl. BTW en verzendkosten
Phoenix - Made to Measure.

 


Vervaardigd uit hetzelfde hout en verkrijgbaar in dezelfde kleuren en in dezelfde topkwaliteit als onze hardhouten shutters.

 

Stem uw jaloezieën af op uw interieur met een keuze uit 20 verschillende standaardkleuren. Kies uit ladderband of ladderkoord, kies uit 5 verschillende sierlijsten om de bovenbak mee af te werken, kies uit houten of metalen koordknopjes enz. enz.

 


Kies bij u thuis de jaloezieën van Shutters direct.

 


220 Euro p/m2 incl. BTW en verzendkosten

 

 

 


Shutters en buiten luiken van Shutters Direct  -  Roosendaal,  The Netherlands.  Shutters Direct  Belgie -  2009 -    Site map    -  Home Page

Shutters Direct 2010 - website by Web Hosting Key