Galerie
Selecteer uw taal

Dé shutterspecialist van de Benelux - All Inclusive aanbieding zonder extra kosten !

Interieur shutters
Voor in uw woning en kantoor

Wij zijn de enigste shutterleverancier die u meerdere houtsoorten kan aanbieden.

Echt hardhout met verschillende houteffecten. Populier hardhout is glad, Phoenix hardhout heeft een lichte nerf en Olm een grofere nerf in het hout. Verschillende houtsoorten voor verschillende ruimtes en met een heel ander licht effect.

 

Onze shutters hebben vele extra opties die niemand anders in de Benelux u kunt aanbieden. Shutters die zowel naar boven of onder helemaal verduisteren, vele speciale montage profielen, verschillende maten in zijstijlen en niet te vergeten onze All Inclusive aanbieding.

 

Veel van onze concurrenten zullen u maar een of hooguit twee kwaliteiten hout aanbieden. One shutter fits all !  Wij zijn niet te vergelijken met de bouwmarkten. Onze shutters zjn helemaal af.
Shutters zijn een grote investering en wij helpen u graag om de juiste aankoop te maken. De beste kwaliteit tegen de beste prijs


Nieuwe ontwikkelingen

Shutters Direct probeert steeds nieuwe produkten te ontwikkelen. Wij bekijken welke houtsoorten het beste bij een nieuw produkt passen. Het is onze missie om de beste kwaliteit produkten aan te bieden, onze klanten hebben daar ook inspraak in gehad. Shutters Direct luistert naar uw wensen. Wij houden u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Onze shutters

Shutters Direct gebruikt alleen de beste kwaliteit hout. Het hout is quarts gezaagd, zodat de shutter de maximale sterkte heeft. Uw shutters gaan zo het langst mee

Interior Shutters

U heeft de keuze uit  twee stijl opties. “De Classic” en “De Design”. De Classic heeft een meer traditionele uitstraling terwijl de Design eenvoudig en strak is. Het kleine verschil zit in de kraal die in de zijstijl loopt van de shutter.

Er zijn vele mogelijkheden om uw shutters naar uw idee te maken. Zie optie: Specials. 

Prices

Eco Basix 325.00 Euro per M2, Incl Installatie en BTW.
Populier hardhout 350.00 Euro per M2, Incl Installatie en BTW.

Phoenix hardhout 385.00 Euro per M2, Incl Installatie en BTW.
Olm hardhout   395.00 Euro per M2 ,  Incl Installatie en BTW.

   


Scharnieren

Wij bieden u verschillende scharnieren aan. Opdek of blinde scharnieren.  Ook hier wordt geen extra prijs berekend. U kiest wat het beste in uw huis of kantoor past.


Bediening van de Shutters

Een normale shutter opent met een bedienings lat. Deze is in een centrale positie aan de lamellen bevestigd. Ook leveren wij shutters met de bedieningslat aan de zijkant van de shutter en een onzichtbare bedienings optie. Hierbij is de bedienings lat niet nodig en heeft u een strak resultaat.price.Montage balken

 Wij installeren montage balken voor twee redenen.

Montage balken zijn nodig om raamopeningen recht te maken. Zelfs in nieuwe huizen zijn de dagkanten niet precies waterpas.

De shutter krijgt zo een mooie lijst in dezelfde houtsoort en in dezelfde kleur.

De keuze ligt bij u, zonder extra kosten

Beslag

Er zijn verschillende manieren om uw shutters te sluiten. Wij bieden u tramklinkjes of magneetjes.
 
Kleuren

Shutters Direct biedt u  standaard lakkleuren en beits kleuren. Mocht u een specifieke RAL kleur willen dan kunt u dit met uw project manager bespreken.

Specials

Verschillende mogelijkheden om uw shutters naar uw idee te maken. All inclusive.............

Lamel breedte

Shutters Direct biedt u 3 standaard lamel breedtes. 47, 63, of 89 mm.(andere breedtes zijn mogelijk) Tijdens uw afspraak met uw project manager bekijken wij samen met u welke breedte het beste in uw interieur past. Sommige shutter leveranciers berekenen extra kosten hier voor, wij niet.

Al uw opties zijn bij de prijs inbegrepen

 


doe het zelf raambekleding

Shutters en buiten luiken van Shutters Direct  -  Roosendaal,  The Netherlands.  Shutters Direct  Belgie -  2012 -    Site map    -  Home Page