Galerie
Selecteer uw taal

Dé shutterspecialist van de Benelux - All Inclusive aanbieding zonder extra kosten !

Kelly Hoppen Shutters

Kelly Hoppen Shutters is een uniek merk dat ontworpen is door de vooraanstaande Engelse interieurontwerpster, Kelly Hoppen MBE.

“Kelly werkt al jaren met houten shutters voor onze partners in Engeland en dan voornamelijk in projecten waar zij speciaal voor gevraagd wordt. In Engeland staat zij voor een luxueus design, en haar naam roept taupe, grijs en zwart op, maar voor haar shutters maakt Kelly ook vaak gebruik van speciaal samengestelde verven en beitsen .

Na gezien te hebben hoe Kelly haar visie uitdrukte, van concept tot eindproduct, waren we ervan overtuigd dat deze shutters een veel groter publiek waard waren dan enkel het handvol uitverkoren klanten dat van de Kelly Hoppen shutters in hun huis kon genieten. Zo is het merk Kelly Hoppen Shutters ontstaan.

We hebben het genoegen u Kelly Hoppens unieke collectie exclusieve shutters voor binnen te presenteren. Ze zijn verkrijgbaar in de verfkleuren (mat en hoogglanzend) en beitsen gemengd met witkalk – een techniek ontworpen door Kelly zelf - die haar ontwerpstijl belichamen. Kelly’s shutters creëren warmte die binnen ieders bereik ligt.

De collectie bestaat uit shutters met horizontale lamellen van 64mm, 89mm of 114mm en zijn natuurlijk allen ontworpen door Kelly.

Platte hoekige lijnen vullen Kelly’s strakke architecturale designesthetiek aan

Kelly Hoppen Shutters is werkelijk een verfrissende,
buitengewone collectie in de interieurwereld. U kunt nu een prachtig staaltje interieurkunst in huis halen.

Kelly Hoppen Shutters - De eenvoud zelf

Shutteroverzicht

Kelly Hoppen Shutters
Pure Prachtige Eenvoud

“Je hoort wel eens dat foto’s meer zeggen dan woorden. We hebben met zorg een aantal shutters geselecteerd die de unieke eigenschappen van Kelly Hoppen Shutters laten zien.

Deze foto’s zijn telkens op locatie genomen. Kelly’s eigen huis (haar nieuwe project op Notting Hill), het sensationele Lakes by Yoo project in Gloucestershire (ontwikkeld door John Hitchcox) en andere exclusieve locaties.

Niet elk huis kan specifiek door Kelly ontworpen worden, maar u kunt, net als op de foto’s, een prachtige, warm thuis creëren met Kelly’s shutters.

Klik hier

kleuren en afwerking

Waarom kelly hoppen shutters?
Kelly Hoppen Shutters is een uniek merk dat ontworpen is door de vooraanstaande Engelse interieurontwerpster, Kelly Hoppen MBE.

Onlangs zei Kelly in een interview:

“ Ik ben op een punt in mijn ontwerpcarrière beland waar ik liever voor minder op een raam ga. Vroeger hield ik ervan ramen weelderig te versieren maar nu gebruik ik vaker houten shutters of eenvoudige linnen panelen in mijn ontwerpen.

Shutters zijn een vaste waarde in mijn ontwerpen geworden. Ik ben een echte “lichtjunkie”, en mits het ontwerp correct is, laten shutters veel licht binnen, waardoor de kamer fris en natuurlijk aanvoelt. Er zijn uiteraard momenten dat je het licht niet wilt zien, en dan bieden de shutters de perfecte oplossing- lekker veel licht als de panelen open staan en complete duisternis als de panelen dicht zijn.

Mijn eigen shutters zijn ontworpen in een breed kleuren- en stijlenpalet dat naar mijn gevoel de perfecte combinatie is van functionaliteit en stijl, ongeacht het ontwerp van je huis”
Kelly en Shutterly Fabulous hebben hun partners met zorg geselecteerd om haar exclusieve shutters in Europa te introduceren. Ze werken samen met Shutters Direct, een gespecialiseerde vertegenwoordiger van shutters in de Benelux, om zo het vakmanschap en de professionaliteit te waarborgen, wat voor ’een dergelijk exclusief merk van shutters absoluut een vereiste is.”

Aangezien elk personeelslid van Shutters Direct een expert op gebied van shutters is, kunt u er zeker van zijn dat u niet alleen prachtige shutters krijgt, maar ook een voortreffelijke service en een ongeëvenaarde aandacht voor details.

Klik hier

doe het zelf raambekleding

Shutters en buiten luiken van Shutters Direct  -  Roosendaal,  The Netherlands.  Shutters Direct  Belgie -  2012 -    Site map    -  Home Page